Laia Piqué

Trajectòria vital i professional

Després d’anys treballant en l’àmbit de la protecció i l’atenció a la infància, l’adolescència i les famílies, vaig decidir reorientar la meva praxis i fer el pas com a professional independent cap a la supervisió d’equips professionals de l’àmbit socioeducatiu, l’acompanyament familiar, la mediació transformativa i la resolució de conflictes.

Estic diplomada en treball social i formada en Teràpia Gestalt. Especialitzada en treball familiar i maltractament infantil, formada com a experta en prevenció i tècniques d’intervenció psicològiques en situacions de violència i maltractament, mediació, resolució de conflictes i supervisió d’equips tècnics. La passió que sento per la meva professió, la dedicació, la necessitat de seguir aprenent, creixent i ampliant la meva experiència i coneixements en el camp de la intervenció social, m’ha portat a formar-me en diverses especialitzacions complementàries com la gestió de grups, eines d’artteràpia, gestalt Infantil, anàlisi transaccional, model de CNV, mirada sistèmica.

Com a professional de la relació d’ajuda, disposar d’espais de supervisió i autocura m’ha permès desenvolupar la capacitat d’atenció, escolta i observació, així com a posar atenció a la gestió emocional i al canvi personal. Donar pas a la subjectivitat en pro d’una objectivitat més operativa.

Dins la meva trajectòria professional també ha estat essencial el meu treball personal d’autoconeixement i autoobservació, aprendre a escoltar-me per a poder escoltar de manera més plena i eficaç a l’altre, per estar més present i disponible. Tot això em permet créixer dia a dia com a professional i com a persona.

Em sento feliç i afortunada amb la feina que realitzo, m’agrada i la gaudeixo. El treball vivencial i experiencial, la formació continua i el reciclatge professional m’aporten noves eines i em permet incorporar nous elements d’intervenció a les sessions de treball.

 

FORMACIÓ I EXPERIÈNCIA

  • Postgrau en Gestalt infantil. L’acompanyament socioieducatiu a l’infant des de l’enfocament gestàltic. Institut Integratiu. Barcelona.
  • Diploma Inicial en Artteràpia. Metàfora Barcelona. Centre d’arts visuals i artteràpia.
  • Postgrau Expert Universitari en Prevenció i Tècniques d’Intervenció Psicològiques en Situacions de Violencia i Maltractament. Universitat de Girona.
  • Postgrau en Mediació Comunitària i Resolució de Conflictes. Universitat de Barcelona.

 

*Veure més informació a Linkedin

*Descarregar CV en PDF

PDF-download-icon